afdelingJeugd > Ballet/Jazz
leeftijd6 t/m 13 jaar
locatiesBussum, Weesp

Pop/Show/Musicaldans is een dansvorm met een brede invalshoek waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen zoals jazz, musical- & showdans en streetdance.

De les begint met een opwarming waarbij gewerkt wordt aan danstechniek en verbeteren van kracht en lenigheid. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie, die in stijl en muziekkeuze kan variëren van een spetterend show-nummer tot een hip streetdance-nummer. Hierbij wordt gewerkt aan de interpretatie van muziek en expressie. Hoe sta je op een podium en hoe geef je een echte show weg?

Vind je het leuk om afwisselende choreografieën te maken, waarbij een show-nummer met glitters, een musicalnummer uit Hairspray of een streetdance- choreografie allemaal tot de mogelijkheden behoren? Dan is dit de les voor jou!

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Snel naar:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven

Selecteer een locatie