Wil je dansen in een gezellige groep, je techniek ontwikkelen en een choreografie aanleren?
Dan voel jij je vast thuis bij onze danslessen voor volwassenen.  
Wil je meer weten over de specifieke lessen? Kijk dan even bij ons aanbod hieronder. Via het filter kan je zoeken naar lessen voor volwassenen, of de betreffende dansstijl.
Klik op de gewenste locatie en les voor meer informatie over de lesinhoud. 

Lesopbouw & Optredens
Je kan je inschrijven voor één van onze wekelijkse danslessen, waarin we met een vaste groep deelnemers gezamenlijk werken aan niveau en ontwikkeling van onze danstechniek. We werken samen toe aan de presentaties in januari en juni, waarvoor we met alle groepen een choreografie voorbereiden. Deelnemen aan deze optredens is echter niet verplicht.

Niveau
We zijn een toegankelijke dansschool, met lessen voor beginners en gevorderden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de lessen, je bent welkom!
We bieden danslessen aan in de volgende niveaus:

Open niveau
Heb je nog nooit in een dansles gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau. Volg een proefles bij de lessen die je leuk lijken, en vind je favoriete dansstijl!

Beginners/Intermediate
Heb je al enkele jaren danservaring, maar volg je voor het eerst een nieuwe dansstijl? Dan ben je welkom bij de beginners/intermediate lessen. In deze danslessen staat het verder ontwikkelen van je danstechniek centraal.

Gevorderd
De gevorderde danslessen zijn te volgen voor dansers met meerdere jaren danservaring in de betreffende dansstijl. Het niveau van deze danslessen ligt hoog, met veel aandacht voor het nog verder ontwikkelen en perfectioneren van je danstechniek.
De gevorderde lessen duren allemaal 90 minuten, en hieraan kan je alleen deelnemen na een selectie of uitnodiging. De gevorderde lessen doen mee aan meer optredens zoals projecten of wedstrijden.

Planning
Het dansseizoen heeft 36 lesweken, van begin september t/m eind juni.
In de zomer en schoolvakanties zijn er geen danslessen.
Een proefles volgen is altijd mogelijk, aanmelden kan via info@dansstudiovanharten.nl
Ben je benieuwd naar onze lessen? Dan kan je ook meedoen tijdens één van onze open lesweken in september of januari.

Meer informatie:
Een overzicht van onze abonnementen
Alle lessen overzichtelijk in het rooster

Danslessen voor volwassenen: 

Kijk voor meer informatie over conditielessen voor volwassenen bij ons Shape-aanbod.